Veelzijdig en flexibel als een Zwitsers zakmes

VD-construct uit Roeselare (West-Vlaanderen) biedt een multifunctioneel, flexibel en betrouwbaar technisch team voor allerhande werkzaamheden in onderaanneming. Onze goed opgeleide en ervaren techniekers zien elke opdracht als een nieuwe uitdaging en bieden u technische dienstverlening met een meerwaarde.

 

De activiteiten van VD-construct zijn enorm verschillend. Dankzij onze uitgebreide technische kennis kunnen we u een veelzijdige service in binnen- en buitenland aanbieden in alle sectoren. Het maakt niet uit in welke omstandigheden u ons tewerkstelt, wij leveren altijd kwalitatief werk af. Ook voor grote projecten kan u bij ons terecht! Contacteer ons op 0498 23 51 55 of via info@vd-construct.com met uw vraag en wij helpen u verder!

 

Onder de hoofdactiviteiten van VD-construct vindt u montage-, las- en constructiewerken, industrieel onderhoud en algemene techniek. Dankzij ons perfecte teamwork kunt u ons ook inschakelen voor revisie en technisch onderhoud van bedrijfsmachines, transportsystemen, redlers en transportbanden. Ook voor het plaatsen van industriële borders staan we graag voor u klaar.

 

Contacteer ons en ontdek het brede gamma aan technische ondersteuning en de correcte prijzen van VD-construct!

 

VD-Construct biedt een veelzijdige serivce: montagewerken, laswerken en constructiewerken zijn onze specialisatie